Hudební orgasmy

středa 28. ledna 2015
Dnes vás nechám nakouknout do záložek mých hudebních oblíbenců a ukážu vám pár skvělých potěšení, které vás pohladí na duši. Pokud ne, víte už, po čem ve strastech i radostech šahám já. 

Nezaměřuji se výhradně na jeden hudební styl, spíš si vybírám oblíbence, kteří se mě něčím dotknou. Často je to jen jedna písnička, někdy celé album a občas se i stane, že se z nich stanou moji věrní hudební přátelé (sice jenom imaginární, ale co). 

Dneska budeme snít a hlavně odpočívat, takže jsem vybrala ze svých truhel takové písničky, které k sobě něčím ladí, ale přesto jsou každá úplně jiná. Takže si uvařte čaj nebo kávu, otevřte si weheartit a nechte se unášet lehkými melodiemi, silnými slovy a krásnými hlasy. 

1. Hurts - Somebody To Die For

Dílo, které rozechvěje duši už po prvních notách a táhlému hlasu. Tajemnost, přímočarost a příslib v mlze. 

Tvoje tělo je jen TVOJE.

neděle 25. ledna 2015
Ahoj holky (kluci?), 

dneska se tu pokusím o další motivační článek, respektive se s vámi chci podělit o určité moje myšlenky v oblasti JÁ a MOJE TĚLO. 

Dopředu varuji, že sem nechci zahrnovat všechny oblasti, které by se sem daly zahrnout - jako např. plastické operace, modelace těla skrze piercingy a další a další. Zas tak hluboko se v tom dnes nimrat nechci, nejenom proto, že naprostá většina z nás se takovými věcmi zaobírat nemusí a nechce, ale taky proto, že já sama žádnou plastickou operaci neprodělala a mým jediným piercingem jsou naušnice (pět dírek na naušnice :D a tři mi píchala kamarádka...mimochodem :D)...proto tedy se necítím dost oprávněně, abych vás v tomhle ohledu mohla motivovat nebo v něčem usměrňovat.

Taky bych chtěla říct, že říkat mým článkům natvrdo motivační se mi lehounce příčí a naprosto bych pochopila, kdyby mě někdo nařknul, že si tu hraju na matku Terezu. Jsem holkožena, která stále dospívá, stále se učí a nevlastní titul OnaVíJakŽít. Přesto si ale myslím, že některé věci, co se zrodí v mojí malé hlavě, by mohly někomu pomoci. 

A za další...já vím, těch varování je nějak moc....sami jste si všimli, že už dlouho tu motivační článek nebyl, je to zkrátka proto, že nejsem dcera Slunce, co se každé ráno budí s úměvem od ucha k uchu a rozdává na potkání hrníčky radosti. Ne, ne, ne. Píšu vám jenom to, čím jsem si sama v sobě jistá. Určitě bych nenazývala něco motivačním článkem, pokud by nevycházel přímo ze mě. 

Tak tedy už.

10 neštěstí při lakování nehtů

úterý 20. ledna 2015
takhle to nikdy nedopadne
Každá to zná. Máme své rituály, potřeby a zaříkávadla, která dělají celý proces jednodušší. Pustíme si seriál, youtuberku, uvaříme si čaj, kafe a s důvtipem si raději předem dojdeme na záchod. Je čas nasadit tvrdý výraz a postavit se tváří v tvář našemu nepříteli. 

Oblíbený web - We Heart It

neděle 18. ledna 2015

Dneska Vás vítám u nedělního článku se zatajeným dechem a velkým očekáváním. Možná máte pocit, že jste na jiném blogu. Ale ne, je to stále Aneta, je to stále Infinite treasure...ale v novém kabátě. Doufám, že se tu zabydlíte stejně dobře jako já a že se tu nadále budeme scházet a povídat si o hloupostech a vážnostech, budeme tu sdílet svoje radosti i starosti a zkrátka, že se tu budeme mít dobře. :)

Ohledně designu - rozhodla jsem se, že šablonu si koupím a s jejím zpracováním mi pomáhala (udělala to) moje často zmiňovaná kamarádka, která momentálně žije v Anglii. Za což jsem jí hrozně vděčná! A ano, samozřejmě je hrozně pěkné, když si to člověk udělá sám, ale já se raději budu dívat na tenhle cosy design než na mojí vlastní patlaninu. Tečka. 

Teď už ale k vlastnímu tématu článku. Co že to dnes bude? Áno, moje oblíbená webová stránka, po těch nejpoužívanějších jako je Facebook, YouTube a Google je We Heart It moje absolutní jednička. 



Get Ready With Me: Natural/Everyday/No makeup

středa 14. ledna 2015

Dneska před vámi obnažuji svou holou tvář bez jakéhokoli dotyku makeupu a ukážu vám, jak málo stačí, aby vypadal člověk "živě". Je to look velmi jednoduchý, rychlý a je skvělý pro ty, co ráno chtějí ušetřit co nejvíce času. 

Dopředu vás varuji, že moje pleť má i své nedostatky a že tam také zůstanou. :D Nejsem zrovna fanoušek každodenního full makeupu a mám ráda pocit, když vím, že moje pleť dýchá. Asi založím kampaň "Ukažte beďary!" :D Nebojte se ale...i já se stále učím, jak být sebevědomější a sebevědomější, takže úplně nenamalovaná chodím málokdy. Už ale dost keců, Aneto, a jdem na to. 

Všechno, co jsem použila, je tady: 


What I Got For Christmas 2014

neděle 11. ledna 2015

Je tu slibovaný přehled dárků, které jsem našla pod stromečkem. Byly to opravdu vydařené Vánoce a já bych asi nemohla být spokojenější. Dnes vám ukážu většinu dárků a potom si vyškrtáme můj vánoční wishlist.



Od mé kamarádky jsem dostala tuhle krásnou červenou rtěnku od Rimmelu. Je z řady Lasting Finish a je to sestra mé nejoblíbenější rtěnky Cutting Edge 120 (Autumnal shades). V obchodě jí nejspíš už nenajdete, jelikož kamarádka ji měla už delší dobu a sama ji používala, ale věděla, že lépe jí bude u mě. :D Je ovšem naprosto v pořádku a na netu jsem ji našla tady

Životní předsevzetí aneb Nezavírej oči

neděle 4. ledna 2015
zdroj - kliknout na obrázek
Trochu nečekaně, ale nevyhnutelně musím napsat tenhle článek. Svrbí mě z toho mozek. 

Jsme na začátku nového roku a já si žádná předsevzetí dávat nechci. Lednové hubnutí je lednové jen díky přítomnosti šlapacího stroje, který je pouze doma u táty...v Brně se to bude zase tloustnout, ale potřebuji náskok, že jo. 

Mám ale jedno velké předsevzetí, ne jenom do roku 2015, ale do života vůbec. Předsevzetí nejenom pro mě, ale i pro vás. Vychází ze zkušenosti, ze zážitku, z chyby. 

Poznala jsem slečnu, která každého na první pohled naprosto šokovala. Jednoduše proto, že byla hubená. A tím hubená, myslím opravdu hubená. Takovéto hubená, na které se nemůžete přestat dívat a v hlavě srovnávat její nohy s tloušťkou vašich paží. Ošklivá hubenost. 

Reflecting on 2014

sobota 3. ledna 2015

Ještě stále máte se mnou trpělivost? Já doufám že ano, protože plánuji články s vánočními dárky. Ne článek, ale články. Všechno bych to totiž do jednoho ani nenarvala. Asi jsem dítě štěstěny, či co. :)

Dnešní povídání
 bych ráda pojala jako takové ohlédnutí zpět na rok 2014 a také jako vizi do roku 2015. Samozřejmě si potom popřejeme šťastný nový rok (i když opožděně) a nakonec se už s doobrou náladou (doufám) rozloučíme. 

Pár minut před silvestrovskou půlnocí jsem navrhla, abychom si společně sdělili naše nejlepší a nejhorší momenty roku 2014. Pro mě byl tento rok totiž více přelomový než jiné předcházející a to hned z několika důvodů. Chtěla bych se o ně podělit i s vámi a budu moc ráda, když i VY mi napíšete ty vaše.